top of page

3 nominasjoner til Idrettsgallaen

Vi er stolte over å ha tre nominerte til Idrettsgallaen i Trondheim 6. januar Kristin Vollstad er nominert til prisen Årets kvinnelige utøver.

Den norske kickbokseren har vært suveren gjennom hele sesongen og vunnet absolutt alle kamper hun har gått. Ble profesjonell verdensmester i Oslo i september og verdensmester for amatører i Portugal i november. Gikk også til topps i de tre verdenscupkonkurransene hun deltok i. Dilek Celik er nominert til prisen Årets gjennombrudd.

Hun har imponert stort i kickboxing-miljøet i 2023. Hun var ikke på landslaget ved sesongstart, men har levert prestasjoner i verdensklasse gjennom hele sesongen. Verdenscupseire i Østerrike og Ungarn, andreplasser i Tyrkia og Italia, og gull i universitetsmesterskapet. Avsluttet året med å ta bronse i sitt første VM. Daimi Akin er nominert til prisen Årets trener.

Daimi Akin er en av Norges lengst-sittende og mest meritterte landslagstrenere. Det siste året vant kickboxerlandslaget, under hans ledelse, to gull-, to sølv- og tre bronsemedaljer under VM i Portugal. Sesongen ga også to profesjonelle VM-titler og ni seire i verdenscupene. Nok en fantastisk sesong for de norske kickboxerne under Daimi Akins ledelse. Samtidig som Daimi trener fram profesjonelle verdensmestre og amatørmestre, driver han på grunnplanet i idretten og i det norske samfunnet. Fighter er Daimis hjem, og det er en klubb som tar vare på alle. Han klarer det norsk idrett sliter med. Å kombinere topp og bredde, og å holde idretten åpen og inkluderende. Les mer her: Idrettsgallaコメント


bottom of page