top of page

Fighter Kickboxingklubb

Fighter Kickboxingklubb startet opp i Oslo 1995 og vi har rundt tusen medlemmer. Takket være våre treneres, utøveres og medlemmers dugnadsånd gjennomfører vi hver uke over 50 treningsøkter for fightere i alle

aldre og ferdighetsnivå - fra nybegynnere til elite.

twins_ulogo.jpg

En klubb for alle.

Vi er en klubb med stor bredde, en klubb for alle! Et inkluderende miljø og et tilbud tilpasset alder, ferdigheter og ambisjoner! Vi ønsker at flest mulig skal trene og ha det moro lengst mulig.
Kompetanse er viktig for oss, derfor har alle våre trenere
trenerkurs, samt gjennomført NIFs "trenerattesten".
Styring og gjennomføring av aktivitetene er basert på frivillig innsats og dugnadsarbeid.
Fighter er medlem av Norges Idrettsforbund. 

Rundt 700 av våre medlemmer er barn og unge. Alle skal lære noe nytt, møte utfordringer og få gode opplevelser i et trygt og sosialt miljø. 

Ferdige bilder 2.jpg

Vi er ydmyke, engasjerte og ønsker å inspirere våre medlemmer. Fighter Kickboxingklubb er opptatt av at alle tar del i klubben, føler seg velkommen, trives på trening og har det gøy. Trening er like mye for det sosiale samholdet som for de inspirerende men krevende treningsøktene. Uansett erfaring og ambisjon, vil vi gi deg lyst til å lære, mestringsfølelse og motivasjon. Får du etter hvert lyst til å konkurrere, har du trenere som veileder deg hvert skritt på veien, frem til at vi er trygge på at din første kamp blir en positiv opplevelse.

Vi er bevisste på at vi står på skuldrene til de som har gått før oss. Derfor ønsker dagens trenere å gi den omsorgen de selv fikk når de var nye i klubben videre. Det er derfor du i Fighter møter verdensmestere som trener små barn og nybegynnere like gjerne som du møter landslagstrenere som hjelper barn med å finne gjenglemte sokker og vannflasker.

Emrik, 6 år

"Jeg er glad i treningen på Fighter fordi
treneren min er glad i meg." 


Emrik har satt fingeren på det vi ønsker å bidra med i Fighter. Vi vil at du, akkurat som Emrik
skal føle deg velkommen, bli sett og være blant venner.
3N7A0459.jpg

I Fighter kan du trene og konkurrere både i kickboksing og boksing. Klubben er medlem av Norges Kickboxingforbund, Norges Bokseforbund og Norges Idrettsforbund.
 

Fighter Kickboxingklubb har fire avdelinger i Oslo:

NLK logo 2_edited_edited.jpg
Oslo-logo-sort-Skjerm_edited_edited.jpg
Oik_web.jpf
bottom of page